Tomgun kérdése:
Play Now Radio vírus?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogy került rá a gépemre. Nem tudom kitörölni mert mindig előjön. Ha minden igaz valami trójai féle. Amióta megjelent lelassítja rendesen a gépet, pl a bekapcsolás minimum 5 perc. Van valami mód amivel el lehet távolítani?2014. ápr. 1. 16:12
2/6 anonim válasza:
igen az (adware) és nem mellékesen eléggé agresszív!
de, ezen a weboldalon részletesen képes ábrákkal illusztrálva mutatják be a lehetséges eltávolításának a módját.
ha nem tudsz angolul, fordítasd le pl. a Google Translate weboldal fordítóval...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom ezt is. A YAC programmal próbáltam törölni de nem nem csinál vele semmit. Ha újratelepítem a gépet vagy ha a mostani win7 emet lecserélem win8 ra akkor el kell tűnnie igaz?
2014. ápr. 2. 12:35
4/6 A kérdező kommentje:
Ha az újrahúzás előtt dvd-re írom a fontos dolgaimat arra rákerülhet a vírus?
2014. ápr. 2. 15:36
5/6 soccerway válasza:
igen, ha a fontos dolgaid vírusosak, azok a dvd-n is ugyan úgy ott lesznek.
6/6 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy amikor letöltöttem a Solidworks2013-mat a Thepiratebay-ról akkor jelent meg a Play Now Radio ikon és aztán lassult be nagyon a gép. Törlöm a programot hátha eltűnik a vírus is. Meg újrahúzom a gépet de előtte kiírok dvdre pár dolgot és reménykedem, hogy tiszták :D
2014. ápr. 2. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!