A trójai faló nevű vírust melyik csoportba soroljuk ezek közül? :
Terjedésük szerint:
Boot vírusok
Alkalmazásvírusok
Makrovírusok
Férgek
Károkozás szerint:
Rosszindulatú vírusok
Ártalmatlan vírusok
Szerintem a trójai faló maga nem is vírus, hanem olyan programok összefoglaló neve, amelyek valamilyen előtérben megmutatkozó, a felhasználó számára kívánatos funkciójukon túl a háttérben vírust telepítenek a gépedre. Az utóbbi meg több féle is lehet. Ettől függetlenül feltételezem, hogy talán az alkalmazásvírusok csoportjára gondolt, aki a kérdést neked föltette (merthogy egyik lehetőségként azt is teheti, hogy maga a program pusztíthat a gépeden, miközben valami hasznosnak látszó tevékenységgel téveszt meg).
Károkozás szerint meg megint nem egyértelmű. Általában rosszindulatú vírusok telepítésére használnak ilyesmit, de elvi akadálya nincs, hogy csak valami ártatlan viccet csináljon.
köszi a gyors választ. ezt a kérdést én tettem meg magamnak, mivel nekem ez egy Microsoft PowerPoint 2007-es bemutatóhoz szükséges a suliba mert a vírusokról írok és nem tudtam eldönteni hogy csináljak a trójainak 1 külön diát vagy csak elég ha beírom valamelyikhez a fajták közül.
még egyszer köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!