Mi a véleményetek arról, hogy megszűnik a Windows XP?
Személy szerint én szomorú vagyok.Nagyon szerettem ezt a kis Op. rendszert.Sok szép dolgot megéltem vele.Meg egyáltalán mi lesz az öreg hardverekkel amik nem kompatibilisek az új rendszerekkel (pl.Win8) ?
Mi a véleményetek? :)
Utolsó: Hálistennek, már nem így van. Sok helyen már évekkel ezelőtt frissítették a rendszer Linux alapú embedded rendszerre. (bár 2016-ig az embedded xp is támogatott lesz, meg aztán amég lesz olyan hülye, aki inkább azért fizet, mint egy friss rendszerért.)
Amúgy én személy szerint örülök, hogy végre temethetővé vált az XP. De ugyanakkor aggódom is nagyon, hogy mennyivel fog vajon nőni a támadások száma és mérete a temetés után. Jelenleg is több olyan ügyünk van bíróságra adva, ahol Magyar, vagy más EU-s tagállamokból érkező támadások mögött ilyen gyanútlan emberek vannak.
Első néhány alkalommal kivonultunk rendőrökkel együtt az adott címre, még a támadás alatt. De mikor a rendőrök beküldték az ajtót, pattanásos, dagadt "heckerek" helyett, csak ijedt időseket, számítógépet csak on-off mértékben használókat találtunk. A gépeiken pedig a hiányos karbantartásból adódó valamilyen féreg tevékenykedett. Így sok esetben nem is tettünk végül jogi lépéseket, és még a rendőrségi számlát is rendeztük.
és sok esetben csak azt veszed észre, hogy "júúj, a CoD-ban 6000 fps helyett, csak 5999 van"... Közben pedig épp aktív részese vagy a ICANN elleni DDoS-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!