Mi a véleményetek arról, hogy megszűnik a Windows XP?
Személy szerint én szomorú vagyok.Nagyon szerettem ezt a kis Op. rendszert.Sok szép dolgot megéltem vele.Meg egyáltalán mi lesz az öreg hardverekkel amik nem kompatibilisek az új rendszerekkel (pl.Win8) ?
Mi a véleményetek? :)
Nem "szűnik meg", csak nem lesz hozzá több frissítés!
Én több mint tíz éve használom frissítések nélkül, és semmi gond vele.
De ha nincs frissítés akkor gyengülhet a védettsége, nem?
Így viszont hiába van vírusírtó, mert ebből a hiányosságból adódóan a hackerek megtalálhatják azt a bizonyos kis részt ami épp elég nekik, hogy felforgassanak mindent.
Sajnálom, mert így egy átjáró ház lesz. Ettől függetlenül marad anyámék régi gépén, mert az a Win7-et nem bírná.
Egyébként sem tetszik a win7, 8, ezért laptopon inkább linux van. Az xp-t szeretem, de ahhoz túl jó a gépem.
A mostani hardverek már mind kompatibilisek a W8-al végül is 12-be jött ki.
Az XP-röl annyit ha te pl nettezésre vagy film nézésre, zene hallgatásra használod akkor semmi gond. De most gondold el h ez egy 13 éves OS ez már kövület manapság. Nem beszélve arról h az új software-ek nem kompatibilisek vele. Én évek óta lecseréltem W7 -re de azt is lefogom a 9-re. Mert játszok a gépen és még kb 2 év és a 7 ki is kopott.
Meg torrentről van nem fáj semmibe :) 250-300 egy írható dvd.
Maga az XP nem fog megszuni.
En is evekota frissitesek es virusirto nelkul hasznalom az XP-t.Korultekinto hasznalat mellett nincs problema.
Az XP-nek meg kell jocskan jo par ev,hogy eltunjon.Meg sok ceg is azt hasznalja illetve fogja is.
En is addig hasznalom mig nem tudok uj gepet venni.Ezen a gepen marad az XP. 1GB ramal nem elvezet a win7-8 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!