Vírusos a gépem! Nem tudom eltávolítani?
A SpyHunter egy nagy kamu! Semmire nem jó... én a helyedbe keresnék valakit aki újra tudja telepíteni a gépedet, mert a szavaidból azt vettem ki, hogy egyedül nem biztos, hogy bele kéne vágnod. Tiszta rendszerre szépen fel az összes driver aztán egy Avast Free!
És a jövőben kerüld az ilyen pénzlehúzós kamu programokat.. :)
Köszönöm a válaszokat, így tettem. Újrarakattam a gépem, és a javasolt programokat letöltöttem. Bár a Marwarebytes még így is talált néhány nem odaillőt. Bár valahol hallottam hogy van valamilyen mappa a c meghajtón, amiben az újratelepítést követően is maradhat ez-az.
De remélem hogy nem maradt semmi rajta. Még két kérdésem lenne:
az egyik, hogy partícionálás esetén egy ilyen helyzetben a másik meghajtón található fájlok is megfertőződhetnek?
a másik, hogy erről a Yac-ról azt olvastam, hogy egy olyan elvetemült fajtája a vírusoknak, hogy képes elhitetni a vírusírtókkal, hogy nem ártalmas, és szintén képes beleépülni akár egy jpg, vagy mp3 file-ba, és azonnal továbbfertőz ha megosztom. Ez igaz? Mert nekem e másik meghajtón elég sok megvásárolt zene, és csomó olyan kép van, amit nem bírnék pótolni.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!