Hogyan tudom eltávolítani a vírusos fájlokat?
Figyelt kérdés
Elindítottam egy keresést, mert folyton lefagyott a gépem.nod32. talált is 122 fájlt, amit megtisztított és berakott a karanténba.
Újraindítottam a gépet, és folyton biros ablakokban jelzi hogy talál vírust, és kér hogy inditsam ujra.Már 4-szer inditottam ujra, de mindig hoz ujabb piros ablakokat.
Valaki segítsen mi a teendő!?köszönöm
2009. júl. 17. 17:11
1/10 anonim válasza:
nod32 nem túl hatékony, tölts le egy féregirtót,(trojanhunter, vagy ad-aware), ha ez sem irtja ki, akkor újratelepítés.
2/10 anonim válasza:
Csökkentett módban próbáld elinditani a nod32-t és úgy a vírusirtást.
4/10 anonim válasza:
Milyen tűzfalat használsz? Windows-t? Az nem jó, minden átmegy rajta. Indits újra a gépet, mig sötét, F8, Csökkentett mód, rendszervisszaállítás kikapcsolása, futtasd el így a NOD-ot. Aztán rendszervisszaállítás visszakapcsolása, menj fel a netre, a www.letoltes.prim.hu-ról töltsd le a Spyware Terminatort vagy az Ad-Aware-t. (Ingyenesek) Telepitsd és futtasd le valamelyiket. Ha ez sem használ, újra kell telepíteni. Milyen NOD-od van? 2.7? 3.0? Frissit rendesen?
5/10 anonim válasza:
Ennek a mostani NOD-odnak a licenszével rendelj a neten ESET Smart Securityt (tűzfal, virus és kémprogram irtó egyben), akkor olcsóbb. Két évre adják. Olvasd el itt: [link] Telepitsd és futtasd le.
6/10 anonim válasza:
Nem jó a tüzfalad, ah enyi a virus. A NOD se jó.
7/10 anonim válasza:
Rendszergazdai oldalon, böngésző: ezt töltsd le, telepítsd és futtasd le! Nem zavarja az állandó védelmet, még a komplex védelemmel sem ütközik. [link] Sajnos nincs magyar változata, csak angolul tud, de a Scan a víruskeresés, a Quarantine karantén, Delete törlés, nem nehéz használni.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkienk.Hát nem értem mi baja lett, eddig sosem volt vírusos, tűzfal a windowsos, nod32.Hát igen, nem túl profi.Semmi nem segített, ugyhogy valószínűleg el viszem valakinek hogy rakja újra. Van valami bevált irtó, amit tudnék ezentúl használni?
2009. júl. 20. 09:29
9/10 anonim válasza:
ESET Smart Security 4.0 (tűzfal, vírus és kémprogram irtó egyben), de nem ingyenes. Ha előtte is használtál valamilyen NOD-ot, annak a licensével lehet a neten rendelni, úgy olcsóbb. (www.eset.hu). De vehetsz Kaspersky IS-t vagy NORTON-t, bármelyik jó, csak komplex védelem legyen.
10/10 anonim válasza:
Ezek a trójai falovak, malwarek, mindenféle férgek (most a legrosszabb a Conficker (Downadoup, Worm stb. neveken), az Autorun.inf féreg és hasonlók ellen kevés a Windows tűzfal és a NOD32. Mindenképpen kell kémprogi irtó. (Érdemes elolvasni: www.virushirado.hu).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!