Windows XP SP3 Frissítések nélkül gyorsabban működik?
Figyelt kérdés
Van Windows XP SP3 Professional eredeti lemezem.
Miután feltelepítem és nem engedélyezem hogy frissítse magát akkor gyorsabban működik a Windows?
A biztonságot lécci ne kavarjátok most bele mert nem azt kérdezem tudom hogy könnyebben jön a hacker meg a vírus ...
2014. márc. 30. 14:47
1/7 anonim válasza:
Passz, én soha nem frissítem, az én ősgépemen jól fut win update nélkül is. De miért nem win7-et raksz fel?
2/7 anonim válasza:
A frissítések nem befolyásolják a sebességet, viszont sok szemetet hagynak a HDD-n, amelyek a Windows könyvtárban $-jellel kezdődnek. Kapcsold be a rejtett fájlok és mappák megjelenítését, majd töröld ezeket a mappákat.
Tény: minél több szemét van a rendszer partíción (pl. az említett...), akkor képes lelassulni a rendszer, de ha folyamatosan karbantartod a mappákat és a registryt, akkor gyors marad.
3/7 csacsi2 válasza:
#2 válasszal tökéletesen egyetértek. Annyival kiegészíteném, hogy bizonyos programok ígénylik a frissítést ezáltal érdemes feltenni és javítják a kompatibilitást. A másik a karbantartás, ha karbantartod akkor nem marad szemét frissítés után ($ jelü mappák)!
4/7 Tengor válasza:
Lehetnek olyan frissítések is, amik optimalizálnak 1-1 rutint. Ha ilyent telepítesz akkor lehet gyorsabb a rendszer, mint telepítés nélkül.
5/7 anonim válasza:
A hotfixek miatt éri meg frissíteni (szerintem).
6/7 anonim válasza:
En mindenhogy hasznaltam az XP-t mar.Nekem jobb,gyorsabb ha nem pakolom fel azt a sok frissitest...Evekota tokeletesen megy.
7/7 tabaki válasza:
14:50, csacsi2, Tengor okosat mond. A frissítések nemcsak a biztonságot szolgálják, adott esetben javítják a teljesítményt is. A szemetet el kell takarítani, akkor még talán gyorsabb is a frissített rendszer, bizonyos programok meg eleve számolnak a későbbi SP-k meglétével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!