Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lassú a gépem és a cpu használ...

Anti22 kérdése:

Lassú a gépem és a cpu használatnál 100%-ot ír ki akármelyik böngészőt használom hogyan tudnám ezt a a problémát megoldani? De azon kívül minden normálisan megy.

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 12:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem az a baj a böngésző van 100 %-on / pillanat firefoxot használok és mikor a kezelőt megnyitom az dolgozik a legtöbbet
2014. márc. 30. 14:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez egy csaknem 10 éves gép, ennyire képes. Online videónézésnél nem a 100% CPU használat meglepő, hanem az, hogy még bírja.
2014. márc. 30. 19:34
 13/25 A kérdező kommentje:
de eddig működött (másik vinyón)
2014. márc. 30. 21:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Éppen az a lényeg. Eddig bírta, de most már kezdi megadni magát. Egy merevlemez ellenőrzést futtass HDD Sentilellel.
2014. márc. 31. 05:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Azért mert tíz éves gép, még nem feltétlenül kellene 100%-ra pörgetnie a procit egy böngészőnek...

Ha sima böngészésnél is ez a hiba jelentkezik akkor meg ne magyarázzátok már, hogy annyira elavult a gép, hogy kiterheli pl egy google keresés :D a p2-es múzeumi gépemnek se okoz ez 100%-os procihasználatot pedig abba 600MHz-es a proci.

Visszatérve a problémára én megpróbálnék kicsit rendet rakni a HDD-n. Töredezettségmentesítés stb.. na meg legyen hely! Aztán letöltenék, mondjuk egy ubuntut és LIVE rendszerként indítanám. Kezdj el vele böngészni, és nézd meg, hogy viselkedik. Ha igazam van, gond nélkül menni fog (pedig az élből nem ismeri fel a videodrivert). Ebben az esetben így látatlanban az a legegyszerűbb megoldás ha újrarakod az egész windowst felrakod a legutolsó drivereket a GYÁRTÓ honlapjáról és megnézed utána mit produkál.. szerintem megszűnne a gond.

2014. márc. 31. 06:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Azér kérdeztem hogy valami más megoldás mer nem akarok újra telepítgetni és törmentesítettem, vírustíkerestettem, de semmi hogyan is kell ezt a hdd bigyusz programot használni ???
2014. márc. 31. 12:44
 17/25 anonim ***** válasza:

nem kell diploma a program használatához, csak letöltöd innen: [link]

majd telepíted és megnézed, hogy valahogy így néz-e ki:

[link]

Fontos: ha egy merevlemez kondíciója és/vagy teljesítménye nem 100 %-os, akkor az a merevlemez "haldoklik". Azért még elképzelhető, hogy évei vannak hátra, de lehet, hogy ehhez hasonló tüneteket produkál.

2014. márc. 31. 13:03
 18/25 A kérdező kommentje:
90%-on vana kondíció az jó ???
2014. márc. 31. 14:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Nagyon nem.Ha olyan területet használ majd valamelyik program amelyik hibás akkor az fagyásokhoz, akadásokhoz esetleg leállásokhoz is vezethet majd.Ajánlott lenne minél előbb kicserélni vagy garanciáztatni.
2014. márc. 31. 18:34
 20/25 anonim ***** válasza:
De amit mindenképpen el kell kezdened, az az adatmentés!
2014. márc. 31. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!