Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől van hogy akármelyik...

Egerecske kérdése:

Mitől van hogy akármelyik loader-t probálom hazsnálni egyik se működik, magarán ki van fehéredve az install és nem enged rányomni? Lent kép

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 9. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ott van pirossal: Unsupported operating system

ha nem érted be vésed google fordítóba és már is meg van.

2013. júl. 9. 20:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Telepíts fel Ultimate változatot és azon működni fog.
2013. júl. 9. 20:54
 3/17 A kérdező kommentje:
tudom mit jelent, de uygan ezt irja ki mindegyikre, akár a hozzá valót töltöm le akár egy másikat,,,
2013. júl. 9. 20:54
 4/17 A kérdező kommentje:
home prémium rendszerre szeretném,, ultimate-t nem rakom fel arra a gépre,,, az azért megfogná
2013. júl. 9. 20:56
 5/17 anonim ***** válasza:

Windows 7 N -hez valót!?

Amúgy szerintem kukázhatod is, annyi PC vírust sikerült beszerezned kísérletezgetés alatt, amit egy átlag usernek egy élet alatt. ;-)

2013. júl. 9. 20:56
 6/17 A kérdező kommentje:
virustotálon átnéztem mindegyiket előtte, és csak azzal kísérleteztem amire a leg elismertebb irtók nem jeleztek
2013. júl. 9. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem kell vírusosnak lennie, a loadernek, hogy letöltse a gépedre a vírusokat, mivel te magad futtatod, és adod meg a jogosultságokat amit csak kér.
2013. júl. 9. 21:08
 8/17 A kérdező kommentje:
most akkor a loadernek semmi értelme ?
2013. júl. 9. 21:09
 9/17 anonim ***** válasza:

Esetleg próba cseresznye:

[link]

2013. júl. 9. 21:13
 10/17 A kérdező kommentje:
utolsó lehet h jó lenen de az avast nem engedi letölteni,,,, azért mert virusos? vagy mert csak annak nézi?
2013. júl. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!