Most telepítettem Win 7 a gépemre nem tudom mi a baj? Többi lent
Na az úgy volt hogy a gépemen is régen is Win 7 Prosfesional volt de valami nem volt rendben és újra raktam nem tudom mi lehet a baj a rendszer jó de baromi lassú
Nem tudom mi a különbség a 64 bit és a 32 bit között segítenétek már nem tudom milyen volt 64 vagy 32 na 1
a gépleírás linkelem
Intel Core 2 Duo T5450 (1.6GHz) processzor
2x1GB DDR2 memória
160GB kapacitású SATA merevlemez
ATI XPRESS X1100 videóvezérlő
segítsetek mert nem tudom mi lehet a baj
Drivereket felraktad?
HDD Smart adati mit mutatnak? (HD Sentinel)
Előfordul, hogy néha a "Windows rosszul" mászik fel. Egyszerűen hibásan települ és kezdettől fogva nem bír normálisan működni. Nem túl gyakori, de azért előfordul. Én tapasztaltam már W98-cal, XP-vel és 7-tel is.
A notebookomon pl a 7 csinált egy friss telepítés után olyat, hogy piszok lassan bootolt és kerek egy órába telt, míg egy új pendrive-ot felismert. Össze biztos nem akadt semmivel, mert csak az oprendszer és note saját driverei voltak fent. Újratelepítés után meg úgy ment, ahogy kell, pedig mindent ugyanúgy csináltam.
Ha az nem áll össze, hogy az illesztőprogramokat fel kell tenni és lövésed sincs, hogy hol keresd, akkor két kérdés merült fel bennem, amit talán te is elgondolkozhatnál:
a.) biztos, hogy te vagy a megfelelő személy, akinek azt a gépet telepíteni kell?
b.) a telepítés és a beállítás során vajon milyen triviális és nem triviális dolgokat nem csináltál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!