Help! Telepítettem a gépemre az XP home editiont, és magától állított be valamilyen jelszót. Nem tudom bekapcsolni a gépet. Valaki tud selgíteni?
magától biztos nem.
"Ha elfelejtette Windows-jelszavát vagy az lejárt, akkor új jelszót kell beállítania a számítógépre való bejelentkezéshez.
Akkor állíthat be új jelszót, ha az alábbiak egyike teljesül:
Be tud jelentkezni rendszergazdaként, és így új jelszót tud rendelni fiókjához. Ehhez használja az 1. módszert.
Megjegyzés: A Windows telepítésekor a rendszer automatikusan létrehoz egy Rendszergazda fiókot, és üres jelszót állít be hozzá.
Előzőleg készített egy jelszókiadási lemezt a számítógéphez. Ehhez használja a 2. módszert.
Ha jelszókiadási lemeze sincs és rendszergazdaként sem tud bejelentkezni, akkor sajnos csak úgy fogja tudni ismét használni a számítógépet, ha újratelepíti a Windows XP rendszert és a számítógépen található egyéb programokat. Ez biztonsági okokból van így, mivel máskülönben bárki beállíthatna új jelszót mások számítógépén, és ezáltal hozzáférhetne azok személyes adataihoz."
"Nem tudom bekapcsolni a gépet."
Meg sem nyekken? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!