Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma beletettem egy VGA-t a...

Edócsa kérdése:

Ma beletettem egy VGA-t a gépembe, fel is telepítettem, de sajnos még mindig az alaplapi integráltról működik. Hogyan lehet bekapcsolni a VGA-t?

Figyelt kérdés
Egy ACPI x86 alapú gépem van, NVIDIA típusú integrált kártyája van, egy 1Gb-os Ati Radeont raktam bele. Az eszközkezelőben sem látja, csak az NVIDIA-t, a másikat nem, úgyhogy itt félek letiltani. Úgy tudom, a BIOS-ban is meg lehet ezt oldani, azonban egy cseppet sem vagyok ismeretes benne, hogy mi hol található benne. Valaki le tudná írni az utasításokat, hogyan kellene lépkednem? Köszi!

2013. jan. 9. 20:24
 1/1 anonim válasza:
Általában BIOSban kapcsolható hogy melyiket használja. Ott ha kikapcsolod az alaplapit akkor már a rendes fog menni. Kéne az alaplap pontos típusa, mert ez az ACPI x86 kb az összes 32 bites alaplap :D
2013. jan. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!