Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak ezzel a rohadt...

Mit csináljak ezzel a rohadt Originnal?

Figyelt kérdés
nem rég telepítettem a sims 3-mat, és ment is, aztán valami miatt elromlott az origin, azt írta, hogy nincs internet, amikor neteznem, és elvesztek a játékaim, most meg újra akartam rakni, de a termékkódot nem fogadja el, mert már egyszer felhasználtam -.- most ezzel mit lehet csinálni, de origin nélkül meg nem engedi feltenni... kérlek segítsetek

2014. márc. 28. 18:37
1 2
 11/14 mit csináljak? válasza:

nekem is történt ilyen de akkor

1.veszel 1 új gépet... persze ha van rá pénzed.

2.elmész 1 gépszerelőhöz

3.letörlöd a pi**** az origint és újra telepíted a gépet

4.meg veszed a játékot mert úgy értelmesebb link: [link]

2016. okt. 29. 17:55
 12/14 anonim válasza:
Sziasztok! Az én kérdésem is hasonló. Letöltöttem a Sims 3-at, ment is meg minden, aztán kiegészítőt is tettem hozzá, úgy is működött. Viszont, Más kiegészítőt is tennék hozzá, de mikor a kiegészítőt telepíteném, kéri, hogy frissítsem a simset. Mikor pedik frissíteném, azt írja, hogy "Nem lehet csatlakozni az origin szolgáltatóhoz" vagy valmiilyesmit. Hát pontosan ezért letöltöttem az origint, regisztráltam, de még most is ugyan úgy azt írja. Ilyenkor mit tegyek? Hogyan lehet a Simset meg az origint összecsatlakoztatni? Válaszokat köszi! (2016.12.07, 19:00)
2016. dec. 7. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! Torrentelted a Sims-et?
2017. dec. 28. 08:27
 14/14 anonim válasza:
Így késve pár évet, igen :D De szerintem már mindegy :)
2019. febr. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!