Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak ezzel a rohadt...

Mit csináljak ezzel a rohadt Originnal?

Figyelt kérdés
nem rég telepítettem a sims 3-mat, és ment is, aztán valami miatt elromlott az origin, azt írta, hogy nincs internet, amikor neteznem, és elvesztek a játékaim, most meg újra akartam rakni, de a termékkódot nem fogadja el, mert már egyszer felhasználtam -.- most ezzel mit lehet csinálni, de origin nélkül meg nem engedi feltenni... kérlek segítsetek

2014. márc. 28. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be az Origin fiókodba és onnan töltsd le újra a játékot.
2014. márc. 28. 18:53
 2/14 anonim ***** válasza:

1.! Nem mintha nem mondta volna, hogy elvesztek a játékai...

Írj a supportnak vagy mi a ráknak.

2014. márc. 28. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
A játékok nem vesznek el csak úgy.
2014. márc. 28. 19:05
 4/14 anonim ***** válasza:

Tévedsz!! :)

Origininen már korábban is nem egyszer történt ilyen.

Haverommal is... Szépen veszegetett játékokat egy fél évig, aztán egy nap hupsz, már csak a fele van meg.

2014. márc. 28. 19:11
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) de még mindig nem sikerül, de nagyon jó, hogy amíg torretes volt, addig hibátalun ment, aztán megvettük, hogy ne legyen vele annyi baj, és nem jó... nem tudom minek kell ennyi szarakodás
2014. márc. 28. 19:43
 6/14 anonim válasza:

az összes válaszoló hülyeséget írt

- ha újra akarod telepíteni a játékot, akkor ne tedd be a lemezt, mivel már aktiváltad az origineden a kódot

egyszer lehet felhasználni

szépen letöltöd az origint, belépsz és rámész a játékra, ott lesz hogy letöltés és telepíted

-origin kell a játékhoz mindig

abból indítsd el a játékot, ne a parancsikonjával

-az origin elmenti a mentéseidet úgy, hogy ha törlöd a játékot, akkor is megmaradnak a mentéseid, ha újra letöltöd, mert tárol mindent, a beállításokat is

persze ha a játékon belül törölsz mentést, akkor az origin is úgy fogja elmenteni

- nálam szokott lenni olyan probléma, hogy mikor originből elindítom a játékot akkor előugrik egy ablak, hogy "szinkronizálás felhő adatokból vagy a gépen tárolt adatokból"

ez azt jelenti, hogy amikor te mentesz a játékban, akkor azt elmenti a gépeden is és ha nem megy el közben a neted, akkor az origin is a "felhőben", ami azt jelenti, hogy ha újra telepíted a játékot ezek is benne lenne

és néha a felhőbe menti el a játékot néha meg csak a gépen

ilyen esetben megkérdezi hogy melyiket akarod szinkronizálni

nyilván azt aminek a dátuma a legkésőbbi, mert azt mentetted legutoljára

pl a gépen tárolt adat-ra mész ilyenkor azt tölti be, de ezután már szinkronizálni fogja a felhővel is(ha van net)

remélem érthető :D

2014. márc. 28. 22:14
 7/14 anonim válasza:

és még egy kis infó, mert új vagy originen és még nem nagyon érted

itt már maga a sims 3 lemezed nem ér semmit, mivel a kódját aktiváltad az accountodon(felhasználódon) az originen

nem is kell már használnod a lemezt, hogy telepítsd

tehát ha esetleg el akarnád adni, akkor nem a lemezt kell eladnod, hanem magát az accountodat(felhasználódat) jelszóval együtt

csak így tud játszani vele az, aki megvette tőled, mert azon a felhasználói fiókon van aktiválva a játék

ha fordított esetben vagy és te akarsz vásárolni használt játékot figyelj erre

mert könnyen átverhetnek, ha nem érted ezt az origin dolgot

2014. márc. 28. 22:18
 8/14 A kérdező kommentje:
ööö köszi :Dd na megpróbáltam letölteni, de ha megkeresem a játékot, akkor auto. azt írja, hogy adjak bankszámlaszámot, és akkor kiküldik, ha megveszem, de én nem akarom megvenni. szóval akkor hol tudom letölteni amit mondtál?
2014. márc. 29. 08:10
 9/14 anonim válasza:

húúh

nem tudom, hogy hol akartad letölteni, de innen kell

kép:

[link]

tehát elindítod az origint a gépeden, belépsz, ott lesz a sims3, katt rá, majd a letöltés gombra

onnantól már egyértelmű lesz, hogy mit kell csinálni

bocs hogy ilyen későn válaszoltam

2014. ápr. 4. 18:47
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi választ, megint :Dd, de csak akkor lesz ott a sims képe, ha beírom a kódot, amúgy meg már letöltöttem torrentről, és tökéletesen működik, szóval ennyit az eredeti cd-ről :Dd
2014. ápr. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!