Miért nem indul az Assassin's Creed Brotherhood?
Figyelt kérdés
Eredeti a játék, lehúztam Uplayról és feltelepítettem.Jön az Autopatcher , patcheli. Rámegyek hogy Játék és meg se moccan.Remélem valaki tud segíteni.....mielőtt megőrülök a mérgességtől :D2014. márc. 22. 19:20
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg ezt - Először is törölj le mindent, amit most telepítettél. Nézz szét a gépeden, mert a letelepítés után még hagy fájlokat! Azt is töröld le.
Indítsd újra a gépet.
Menj fel a hivatalos oldalra, és onnan töltsd le a Uplayt.
Regisztráld a játékodat a profilhoz.
Most tedd be a CD-t és telepítsd a programot.
Valahányszor elindítod a Brotherhoodot, kiír egy frissítési ablakot. Ne hagyd, hogy lefrissítse, azt mindig nyomd ki, és akkor nem lesz baj! A játék így tökéletesen fog működni.
2/2 Vandor95 válasza:
Szia!
Remélem működik, mert nekem is van brotherhood lemezem, és szeretnék multizni, csak kifelejtettem vásárláskor, hogy már nem egy mai game, szóval nem találok játékosokat.
Ha használt, privátban légyszi küld el az uplay neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!