Assasin's Creed Brotherhood Uplay -activációs kódot valaki?
Figyelt kérdés
Nem megvettem hanem haverommal letöltöttem..neki simán elindult..nekem meg az uplay aktivációs kódot kér...2014. jan. 25. 10:57
1/7 anonim válasza:
Itt mindenki csak úgy osztogatja az aktiváló kulcsokat mi? Ő be tudta crackelni, te meg nem.
2/7 A kérdező kommentje:
de ő sem crackelte be .. csak telepítette..és ennyi..énis letelepítettem..csak. nekem már régen volt uplayem.neki nem ..és nekem kér uplay aktivációs kódot..ha pedig uninstallálom az uplayt..akkor meg az hiányzik neki...az megoldás lehet hogy uninstallálom az uplayt..és a játékot..aztán mintha nekem sem lenne uplayem ..ujratelepíteném a játékot ? .. akkor szerinted jó lenne ?
2014. jan. 25. 11:03
3/7 anonim válasza:
Minden játékhoz 1 aktivációs kódot adnak. Ha már be van regisztrálva Uplay-re a játék, akkor belépsz az accountodba, és ott kell lennie. De ha korábban sem vásároltad meg a játékot, akkor itt az ideje... Ugyanis ingyen nem fogsz tudni játszani vele, legalábbis legális módszerekkel nem.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
De .. ugyanazt töltöttük le a haverommal..és neki megy ..nekem meg nem ,...de léehet hogy megveszem :/
2014. jan. 25. 11:31
6/7 anonim válasza:
mert ő rendesen telepítette, te viszont nem
7/7 A kérdező kommentje:
ugyanazt csináltam amit ő
2014. jan. 25. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!