A Win7-nél az aktiválás előtt lehet hardvert módosítani?
Figyelt kérdés
Elvileg ha bármi hardvert megváltoztatok, akkor újra kell aktiválni a win7-et. (Pl. ram bővítés, HDD csere) Nem akarom eljátszani az aktiválást, mert bővíteni szeretném a gépemet és váltanék win7-re.
Aktiválás nélkül meddig fut? (ill. hardver cserénél muszáj újraaktiválni?)
2014. márc. 22. 13:25
1/1 Gábor_79 válasza:
Én alaplapot cseréltem, újratelepítés előtt elindítottam még egyszer a Windowst, hogy összeszedjem a dolgokat, nem volt hatással az aktiválásra. Eleve 1 vinyó volt rádugva telepítéskor, később +2; semmi nem történt. 2 hete duplájára bővítettem a RAM-mat, akkor sem jelzett problémát. Processzort is cserélhetsz akár, nem kell újraaktiválni. Ha nincs még aktiválva, telepítéstől 30 napod van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!