Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tölt le a steam?

Miért nem tölt le a steam?

Figyelt kérdés
Azt irja ki hogy a lemez elfoglalt. Ez mit takar? Tudom nem vagyok egy rutinos steames. xd

2014. márc. 21. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
És szabad hely van elég?
2014. márc. 21. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
persze payday 2-t tölteném az 27 gb és 35 gb a szabad hely
2014. márc. 21. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:
vagy lehetséges hogy mivel le van árazva a payday, mindenki töltené le és ezért túlterhelt?
2014. márc. 21. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a letöltés 27Gb és nincs több mint kétszerannyi hely, akkor hova települ? Vagy a Steam csak leránt valamit oszt megy?
2014. márc. 22. 08:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

A fentiben említett hibát okozhatja:

•Lassú az internetkapcsolat

•Túl sokan töltenek le egyszerre, ezért a Steam felhő lassú

•Túl kevés a szabad tárhely a merevlemezen

Javasolt megoldásom a problémára: Ne kapcsolja ki a letöltést, várakozzon nyugalomban.Ha a letöltés 3/4 órán belül nem indul el újra, a letöltést szakítsa meg, kezdeményezze a letöltést újra, majd kb. 30 mp letöltés után kattintson a SZÜNETELTETŐ gombra. Várjon addig, amíg minden más Steam Felhasználó letölti a játékot/szoftvert(kb. 1-másfél nap), majd a letöltések listájában kezdje el letölteni azt. Ekkor folytatódik az előzőleg megkezdett 30 MP-s letöltés, maga pedig szabadon letöltheti a játékot.

Mivel most, az ingyenes hétvégén érkezett több jelentés, valószínűleg a felhő túlterheltsége miatt nem működik a letöltés.

2014. márc. 22. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:

(Előző kommentelő vagyok)

ui: Bocsánat a hosszú kommentért, és a játék csak 8 GB, csak a letöltéskor ír ki 27000 MB kellő helyet.Rengeteg embernek fel sem tűnik ez.

2014. márc. 22. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
nos feltűnt nekem is de nem igazán érdekelt mivel 40gb hely mellett ez nem okozhat semmiféle problémát. A net elég gyors bár mostmár megoldódott bennhagytam éjszakára és letöltött. Valószínű túl volt terhelve a steam szervere.
2014. márc. 22. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!