Windows 8 termékkulcs vásárlás online?
Figyelt kérdés
Elsősorban azok véleményét várom, akik vettek már online termékkulcsot Windowshoz vagy Office-hoz.
Találtam egy oldalt, ahol elég jók az árak, de még sosem vásároltam ilyesmit online, nem tudom, mennyire megbízható.
Aki ért hozzá, tudna tanácsot adni? Vásárolnátok innen?
Köszi mindenkinek!
2014. márc. 18. 23:11
1/2 anonim válasza:
Az ilyen oldalak mindig kétségesek. Vagy vegyél boltban OEM verziót, vagy a M$ oldaláról tízszer annyiért.
De amúgy megjegyezném, hogy még nincs hétvége, korai ennyit inni. Aztán ha kijózanodsz, meg szomorú leszel, hogy pénzt adtál egy ilyen szemétért.
2/2 anonim válasza:
[link] ! G2A -nál vehetsz nyugodtan kulcsot, onnan vettem játékkulcsokat is jóval olcsóbban.Windows 10 kulcsom is onnan van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!