Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek miért csinálja ez...

Szerintetek miért csinálja ez a Windows Update Windows 7-en?

Figyelt kérdés
Szóval olyan problémám van hogy van egy hiba ami elő szokott jönni mikor frissíteni a windows-om és de ez nem minden windows ujratelepítéskor jön elő... szóval az a problémám hogy leszed egy rakás frissítést amit fel is tesz ujra is indult konfigurál rendesen meg minden jelzi hogy felvan telepítve... de van hogy még aznap kiadja megint hogy van pl 180 frissítés... mégegyszer letölti és telepíti... de előtte már rendesen leszedte és telepítette és sikeres telepítésként jelezte és ilyenkor mikor megnézem akkor azok amiket ujból leszedett pedig már telepítve voltak sikertelenként vannak bejegyezve az előzmények között... szóval szerintetek miért csinálja ezt? úgy szoktam telepíteni hogy felteszem a windowst majd aktiválom majd feltem a legujabb ESS-t és aztán felteszek minden driver és programot amit használni szoktam majd fel engedem a netre és leszedetem a frissítéseket... de akkor is jött már elő a hiba mikor úgy csináltam hogy csak a notebookom alap driveretit meg a vírusvédelmet teszem fel... de van olyan hogy gond nélkül felmennek és nem szórakozik hogy szedessem le és telepítsem ujra őket... szerintetek ez mitől lehet?

2014. márc. 17. 11:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
csongrád megyei vagyok sajna... :S de ez a törtség dolog... ha nem írok be neki sorozatszámot, és nem lövöm meg loaderrel... akkor is szenved?
2014. máj. 6. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!