Lehetséges h. a virus beleírta magát a másik particioba vagy egy számomra elérhetetlen helyre?
Kaptam eny virust win7 alatt ami kitorolt fileokat majd bármit inditottam volna kiirta h. fontos fájlok hiányoznak futassam a chdisket lefuttattam és már a chdis furcsa dolgokat müvelt (nem a megszokott volt) folyamat törölt mindenfélt. Mondom ok majd mikor beadta a windowst nem volt se tálca se startmenu se ikonok semmi csak fekete háttér. CTR+alt+del feladatkezelot beadta mondom szuper it még kicsit szorakoztam de nemjutottam semmire azon kivul h. megtaláltam a virust de az már sokat nemsegitett a fél windows sztem hiányzott. Ezt csak azért irom h. kb. tudjátok milyen virus lehetett (a nevét nemjegyeztem meg). És most jön a problémám: win7 cd berak inditás ééés nagyon sokat tőlt minden fázisnál és a befejezésnél lefagy. Mondom ujra. Most már az elején nemlép tovább a windows fájlok kibontásánál beszurkulnek a fázisfeliratok és nemcsinál semmi.
A vinchestert formáztam bár van rajta még egy particio amin xp wan de azt nemakarom törölni mert 500 gb kép video meg hasonlo fontos dolgok vannak.
ez HDD hibának tűnik, vírus a rendszer telepítési folyamatot nem gátolhatná meg, csak a merevlemez írási hibája, ami lehet BAD szektor, vagy panelen IC hiba is.
Szerez be egy másik HDD -t telepítsd rá az OS -t, vírusirtót és csak ezután rakd be a problémás lemezt és mentsd amit lehet.
(SMART adatokban megtudod nézni mi is a probléma)
Sikerult ráerszakolnom egy windowst. Most néha sippan egyet a winchester és olyankor tlt egy ideig és utána megy tovább plusz volt egy kékhalál is :S
Csináltam egy képet hdd sentinelben a S.M.A.R.T. rl hátha ez neked mondd valamit. Az általános adatoknál mindenre kiválót ír.
Itt a link a képhez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!