Hogyan csináljam? Nemtudom beállitani a levelek letöltését a kiszolgálótól UBUNTU 9.10-en.
A levelező program neve Evolution, de mindig azt írja ki, amikor beállítom a kábelnetes email címemmel a fiókot, hogy nem jó a jelszó. Pedig a kábelnet hivatalos oldalán ugyanezzel a jelszóval be tudok lépni és meg tudom nézni az emailjeimet.
A kimenő és bejövő levelek kiszolgálójához mit kell írni? mail.kabelnet.hu? vagy smtp.mail.kabelnet.hu vagy mit?
Ezt a beállítási sémát követtem és így sem működik.
Kábelnetes mail címem van. Lehet hogy ez a probléma?
(vidajo@mail.kabelnet.hu)
Tudom, hogy ez outlook express, de az adatok ugyanazok :)
Szóval a kimenő és bejövő levelek kiszolgálója is: mail.kabelnet.hu. A felhasználói név NEM a teljes e-mail cím (mint sok helyen), hanem csak a @ előtti rész, vagy az előfizetői felhasználói név, ez nem derül ki. Jelszó meg a jelszó... :) Remélem segít.
Ezt a beállítási sémát követtem és így sem működik.
Kábelnetes mail címem van. Lehet hogy ez a probléma?
(vidajo@mail.kabelnet.hu)
1.Alkalmazások->Internet->Evolution levelező
2.Szerkesztés->Beállítások
3.Válasszuk a hozzáadás jelet: (+)
4.Első lap: Üdvözlőlap, nem kell állítani semmit. Előre
5.Második Lap: Írjuk be a nevünket, E-mail címünket, és ha akarjuk, hogy ez legyen az elsődleges fiók, akkor pipáljuk ki ezt az opciót.
6.Harmadik lap:
1->Kiszolgáló típusa: IMAP
2->Kiszolgáló: imap.gmail.com
3->Felhasználónév: ide írjuk be a mailcímünket a @gmail.com nélkül
4->Biztonságnál: SSL Titkosítás
7.Negyedik lap: Új levelek automatikus lekérdezése: 5 perc, többivel nefoglalkozzunk
8.Ötödik lap:
1->Kiszolgáló típusa: SMTP
2->Kizsolgáló: smtp.gmial.com
3->A kiszolgáló megköveteli a hitelesítést: pipa
4->Titkosítás: SSL
5->Hitelesítés Típus: PLAIN
6->Felhasználónév: E-mail címünk @gmail.com nélkül
7->Jelszó megjegyzése: p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!