Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom beállítani hogy...

Hogyan tudom beállítani hogy egyszerre több utorrent menjen a gépen?

Figyelt kérdés
3man használjuk a gépet és mindenkinek van külön - külön egy winyoja és azt szeretném megtudni hogy hogyan lehetne megoldani hogy mindegyikőnknek külön kliense legyen?! én a 2.2 támogatom tesóm a 3.0
2011. nov. 24. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb megoldás az 1 kliens futtatása, amiben el vannak különítve a letöltések, például címkékkel.

Többszörös futtatáshoz itt a leírás:

[link]

Régi cikk, de erre hivatkoznak mostani kérdések is, ezzel talán a verzióeltérés sem probléma. Enélkül nem tud több önálló verzió futni.

2011. nov. 24. 18:09
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Azonos klienst nem hiszem hogy lehet, esetleg ha egyikőtök másfajta klienst használ.

De nem áll meg a lábán a dolog sehogy se, több okból..

Ha azonos IP -vel használtok 2 db accountot ugyan azon a torrent oldalon, kib*szhatnak benneteket az oldalról. Még 2 gép esetén router mögül is ez lehet a helyzet, nemhogy azonos gépen.

Belassítjátok a netet és a gépet és a vinyónak sem fog használni a kismillió i/o művelet.

Szerintem valahogy inkább egyezzetek meg.

De ha minden áron ezt akarjátok, még az jutott eszembe, hogy az egyikőtök használja virtuális gépen keresztül a torrentet.

2011. nov. 24. 18:16
 3/3 A kérdező kommentje:
2winyo van benne. Seed servert használok csak ami kell magamnak azt szedem le. filmek újjab játékok :)
2011. nov. 24. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!