Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vettem egy 5.1 es házimozi...

Vettem egy 5.1 es házimozi rendszert! (Panasonic SA HT340) ezt rá lehet csatlakoztatni számítógépre úgy hogy 5.1 ben szóljon?

Figyelt kérdés
ha lemezt rakok be akkor szól mind az 5 hangfal de ha gépre csatlakoztatom akkor csak az első 2..hogyan tudom megcsinálni hogy mind szóljon 5.1 be?
2014. márc. 13. 19:55
 1/5 Tengor ***** válasza:
Mivel kötöd rá a PC-re?
2014. márc. 13. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
jack dugóval van átalakítóm és úgy pont rá tudom csatlakoztatni! lehet hogy 5.1 es hangkártya kellene?
2014. márc. 13. 20:21
 3/5 Tengor ***** válasza:

Jack-Scart átalakító?

Egy jacken 2 csatorna megy át maximum. Hiába lesz 5.1-es kártyád, a lejátszónak nem tudod átvinni a maradék 4 csatornát.

A legjobb, amit tehetsz, hogy ha támogatja a lejátszó, akkor a 2.0-es bemenetet felskálázza 5.1-re. Ettől még nem lesz 5.1-es a hangzás, de legalább mindegyik hangszóró szólni fog.

2014. márc. 13. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
de youtubeon se megy az összes hangfal..ha nem is birom 5.1 be de legalább az összes szóljon..itt hogyan? telepítsek fel valamit?
2014. márc. 13. 20:42
 5/5 Tengor ***** válasza:
Az angol kézikönyv 29. oldala, mint ha erről írna: Az SFC meg a Dolbi gombokkal való mojolást. Próbáld ki azt!
2014. márc. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!