Vettem egy 5.1 es házimozi rendszert! (Panasonic SA HT340) ezt rá lehet csatlakoztatni számítógépre úgy hogy 5.1 ben szóljon?
Figyelt kérdés
ha lemezt rakok be akkor szól mind az 5 hangfal de ha gépre csatlakoztatom akkor csak az első 2..hogyan tudom megcsinálni hogy mind szóljon 5.1 be?2014. márc. 13. 19:55
2/5 A kérdező kommentje:
jack dugóval van átalakítóm és úgy pont rá tudom csatlakoztatni! lehet hogy 5.1 es hangkártya kellene?
2014. márc. 13. 20:21
3/5 Tengor válasza:
Jack-Scart átalakító?
Egy jacken 2 csatorna megy át maximum. Hiába lesz 5.1-es kártyád, a lejátszónak nem tudod átvinni a maradék 4 csatornát.
A legjobb, amit tehetsz, hogy ha támogatja a lejátszó, akkor a 2.0-es bemenetet felskálázza 5.1-re. Ettől még nem lesz 5.1-es a hangzás, de legalább mindegyik hangszóró szólni fog.
4/5 A kérdező kommentje:
de youtubeon se megy az összes hangfal..ha nem is birom 5.1 be de legalább az összes szóljon..itt hogyan? telepítsek fel valamit?
2014. márc. 13. 20:42
5/5 Tengor válasza:
Az angol kézikönyv 29. oldala, mint ha erről írna: Az SFC meg a Dolbi gombokkal való mojolást. Próbáld ki azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!