Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet a wordpadban...

Hogyan lehet a wordpadban bekezdéseket formázni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 21:19
 1/9 tabaki ***** válasza:
Formátum->Bekezdés...
2014. márc. 8. 23:08
 2/9 A kérdező kommentje:
szerinted ennyire buta vagyok..? nyiss már meg egy wordpadot
2014. márc. 9. 12:22
 3/9 tabaki ***** válasza:
Nevetni fogsz. Megnyitottam, és annak az alapján írtam. Mi több, az egész Windowst csak a te kedvedért indítottam el. Ezt nem muszáj méltányolnod, de legalább közölhetnéd, mi nem stimmel, mert nálam minden (XP).
2014. márc. 9. 13:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, nem akartalak megbántani. De én semmilyen bekezdés formázása pontot nem látok. Csak behúzás(bal,jobb), illetve az első sort lehet beállítani. Ezenkívül igazítás ; balra, jobbra, középre, sorkizárt. De egyik sem jó.
2014. márc. 10. 19:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, és win7em van.
2014. márc. 10. 19:44
 6/9 tabaki ***** válasza:

Az a baj, hogy én holnaputánnál előbb látni sem fogok hetes Windowst, és akkor sem biztos, hogy eszembe jutsz a kapkodásban. A hivatalos oldal szerint ezeket kéne tudnia

[link]

Hogy nálad miért nem működik, azt nem tudom, de kábé annyi szokott lenni a lehetőség, amennyit felsoroltál, a Wordpad végülis nem Word.

2014. márc. 11. 01:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de wordot sajnos nem sikerült letöltenem. Azért köszi, hogy segíteni próbáltál :)
2014. márc. 12. 14:43
 8/9 tabaki ***** válasza:

Hát, sajnos, nincs mit... :(

Közben kipróbáltam a Windows 7 Wordpadjét, és meg kell mondjam, sokkal elégedettebb vagyok vele, mint gondoltam.

Az összes hétköznapi formázás működik rajta, ráadásul egyszerűen elérhető, jól átlátható.

[link]

Ha nálad nem megy, az valami egyedi probléma lehet, amihez innen a messzi távolból már végképp nem tudok hozzá se lőni.

A Wordöt gyakorlatilag tökéletesen helyettesíti az ingyenes LibreOffice vagy Openoffice szoftverek Write nevű alprogramja. Ha viszont nem akarsz egy kis irkálás kedvéért egy komplett irodai kombinációt telepíteni, próbálkozhatsz más szerkesztőkkel is:

[link]

[link]

2014. márc. 12. 17:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem itt már az van, hogy én nem értek hozzá, és nem találom, amit kellene... :/ :) De megnézem amiket linkeltél. Köszönöm még egyszer! :)
2014. márc. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!