Hogyan lehet a wordpadban bekezdéseket formázni?
Az a baj, hogy én holnaputánnál előbb látni sem fogok hetes Windowst, és akkor sem biztos, hogy eszembe jutsz a kapkodásban. A hivatalos oldal szerint ezeket kéne tudnia
Hogy nálad miért nem működik, azt nem tudom, de kábé annyi szokott lenni a lehetőség, amennyit felsoroltál, a Wordpad végülis nem Word.
Hát, sajnos, nincs mit... :(
Közben kipróbáltam a Windows 7 Wordpadjét, és meg kell mondjam, sokkal elégedettebb vagyok vele, mint gondoltam.
Az összes hétköznapi formázás működik rajta, ráadásul egyszerűen elérhető, jól átlátható.
Ha nálad nem megy, az valami egyedi probléma lehet, amihez innen a messzi távolból már végképp nem tudok hozzá se lőni.
A Wordöt gyakorlatilag tökéletesen helyettesíti az ingyenes LibreOffice vagy Openoffice szoftverek Write nevű alprogramja. Ha viszont nem akarsz egy kis irkálás kedvéért egy komplett irodai kombinációt telepíteni, próbálkozhatsz más szerkesztőkkel is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!