Hamarosan diáknapok lesznek nálunk, be van tervezve, hogy 2 infó termet lefoglalunk és az egyikben menjen a cod 4 a másikban a wow. Ezt pontosan hogy kéne megoldanom?
Figyelt kérdés
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy lehet-e tört cod 4-et rakni USB kulcsokról gépre és tört szervereken játszani? ( Már évek óta nem játszottam így nem vagyok képben vele nagyon :S). A másik a world of warcraft lenne, az is tört szerveren futna de arról sem tudom, hogy lehet-e USB kulcsról telepíteni.2014. márc. 8. 21:06
1/6 anonim válasza:
A wow nem tűnik olyan jó választásnak, nem 1-2 órás tevékenység.
Egyébként szerinted jogilag ez így rendben van?
2/6 A kérdező kommentje:
A wow nem is az én ötletem volt csak pár ember örült ötlete, elképzelésem sincs arról, hogy lehetne igy játszani egy MMO-t.
2014. márc. 8. 23:53
3/6 anonim válasza:
cod4-et felrakjátok aztán felmentek egy üres alacsony slot számú szerverre
4/6 A kérdező kommentje:
Értem ment a zöldkéz! Olyan cod 4-röl nem tudsz ami USBröl inditható?
2014. márc. 9. 12:04
5/6 anonim válasza:
WOWot is simán rárakod pendrivera, vannak olyan verziók (3.3.5) amelyeket már eleve "telepített" formában lehet letölteni. Azt szépen rámásolod pendrivera és tolhatod akármilyen gépen, feltéve ha van kb 25-30 gb-os pendriveod.
6/6 A kérdező kommentje:
Aham...Ment a zöld kéz, de nincs akkora méretű pendriveom, valszeg felmásolom felhöbe onnan meg ott leszedem a helyszínen.
2014. márc. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!