Mekkora különbség várható a teljesítményben ha XP helyett felteszem a Lubuntu 12. 04-et?
Intel Celeron 1.1GHZ
640MB Ram
Vagy más disztróval jobban járnék? Aminek legalább ennyire barátságos a használata..
Érdekes hogy nekem megy a flash linuxon tökéletesen.
Amikor szar gépem volt meg windowson is ugyanúgy akadozott a youtube. De miért mindenki az ubuntut akarja? Tele van pakolva mindennel ami nem kell senkinek.
Elég sokan panaszkodnak a flash-re kedves egyik válaszoló.
Személy szerint én most jegyeztem meg először,hogy valóban sz@r!
Itt senki sem beszélt a youtube-ról. Vagy szerinted kedves utolsó csak ahhoz kell a Flash? :)
Minap én is kipróbáltam ezt a Linuxot (Lubuntut és Mintet) és nekem is problémát okozott ez a dolog!
Azóta utána jártam,hogy az Adobe nem foglalkozik már a Linuxra való flash-el,lehet ez is közre játszik,hogy nem igen jó egyesmás.
Csodát ne várj, mert a teljesítményt elsősorban maga a hardver határozza meg (ez triviális), az pedig nem sok mindenre elég manapság. Még a nethez is kell vagy 2 giga RAM meg legalább 2 magos proci, hogy rendesen fusson.
Megjegyzem, hogy ilyen gépet már 20000 körül kapsz használtan (irodából bontottat), tehát érdemes a cserén elgondolkozni. Nem csak százezrekből lehet frissíteni és gépet cserélni.
Itt egy példa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!