Sims 3 cd nélküli indítása? Hülye vagyok az iyesmikhez, segitseteek!
Nem gondolnám, hogy a CD-vel és CD nélküli indításnak bármi köze lenne a laptopod melegedéséhez. Ha másodszorra csak mondjuk az alapjátékot szedtétek le, akkor lehet, hogy csak azt bírja a géped, kiegészítővel együtt már nem.
De a laptop beállításaitól is függhet. Én játszani szinte már csak energiatakarékos beállítással tudok, különben szétmelegszik, illetve videókártya beállítások is számítanak.
Nem árt kitakarítani sem a gépet, esetleg pasztát cserélni a procin, hogy jobb legyen a hóátadás.
A crack vagy noCD mod pedig nem olyan egyszerű így látatlanban. A Sims 3 egy nagyon bugos játék, állandóan patchek jönnek ki hozzá, és ilyenkor mindig cserélni kell a cracket. Lehet, hogy már leálltak vele, de szerintem addig nem fognak, míg be nem zár a Store. Ha pedig nem patcheled a játékot, akkor játszhatatlan szinte. De ebben az esetben megnézed a verziószámot, és úgy keresel cracket, de ennek nem kellene, hogy köze legyen a melegedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!