Segítseteek Apple tulajdonosok! Cydiával letöltöttem a flash playert, ki is hozza a flash képeknél, azt hogy flash. De ha rákattintok ennyit ír ki: _abort () food. C:43 miért van ez?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 09:35
1/5 2xSü válasza:
Nem hiszem, hogy az Apple cég tulajdonosai erre járnának. :-)
Sejtésem szerint iPhone vagy iPad-ről van szó. Nos arra nincs Flash Player. Nem hiszem, hogy ez pusztán korlátozás kérdése, az iPhone-ra külön el kellene készíteni, fejleszteni. Ezt nem hiszem hogy össze lehet csak úgy hackelni. Én gyanítom, hogy minden ilyen Flash Player csak valami átverés.
De mint utaltam rá, nem vagyok járatos a témába, nincs ilyen készülékem. Csak arra próbálom felhívni a figyelmedet, hogy nem mind arany, ami fénylik.
2/5 A kérdező kommentje:
van rá! keress rá youtube-on..
2012. febr. 20. 10:15
3/5 2xSü válasza:
Egészen pontosan milyen készüléked van?
4/5 2xSü válasza:
Ahogy nézem a megoldás csak iPhone4-el működik (ARMv7 proci kell hozzá), de ott is inkább csak döcög, nincs igazán használható állapotban még.
5/5 A kérdező kommentje:
Ipad2
2012. febr. 21. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!