Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrent. Én vagyok az 1etlen...

UTorrent. Én vagyok az 1etlen Seed, mégsem tölti felfelé :S Ez miért van?

Figyelt kérdés
Bár, azt még hozzá tenném, hogy mióta TFT monitort vásároltam, azóta alig tölt felfelé a torrent. Van köze hozzá,hogy 1 DVI csatlakozót is csatlakoztattam a géphez és azért lassú a feltöltés?
2009. dec. 12. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem. Hanyas utorrent? Esetleg nem korlátoltad le a sebességet? Attól h 1dül te töltesz fel nem biztos h tudnak is rád kapcsolódni stb.
2009. dec. 12. 23:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. Mindent beállítottam, nincs korlátozva.

1.8.5

Bár most hogy mondod, aznap is frissítettem 1.8.4ről. Talán az lehet a baj?

2009. dec. 13. 01:45
 3/5 anonim válasza:
Valószínű hogy passzív vagy, és ez a gond :), nyissál egy portot a tűzfaladon meg a routereden és akkor nem leszel passzív
2009. dec. 13. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát gyorsan cseréld le az 1.8.5-öt 1.8.2-re! Az 1.8.5 instabil.. nekem mikor az volt nem ment a feltöltés se semmi, csak minimálisan. Szóval válts 1.8.2-re és minden helyre áll :D Elvileg! :D
2009. dec. 13. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Remek!:D Először átváltottam 1.8.2re, és tovább nem is próbálkoztam, mert JÓ lett!:)

Köszönöm!

2009. dec. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!