Melyik a jobb? Win XP vagy Vista?
Figyelt kérdés
Van egy XP-s gépem, meg egy jogtiszta Vista telepítő CD-m.
Rátelepítsem a Vista-t vagy maradjon az XP?
2014. febr. 25. 17:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem maradjon az XP, a vistát a legrosszabb windows néven emlegetik, nagyobb a gépigénye, nem kezeli jól a ramot.
2/8 anonim válasza:
próbáld meg a Vistát SP2 vel. Azzal már jó. Nekem is az volt amíg nem lett új gépem. Szerintem már nem lassú, és nem fagy. 2 GB ramon simán megy.
3/8 anonim válasza:
Maradjon az xp. Egy oprendszer ne a szervizcsomagoktól legyen jó (elviselhető), hanem már eleve legyen jó.
5/8 anonim válasza:
XP.
Bár nekem Vistával sincs bajom,annyi több memóriát kér.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor marad az XP, bár én meg pont a z Xp-t nem szeretem.Vistás laptopot már próbáltam, sokkal gyorsabb net.
2014. febr. 25. 21:06
7/8 anonim válasza:
Hátakormeg kérdezö ? Ha volt vistás laptop a kezedbe és megvoltál elkégedve a vistával és neked eredetibe megvan a vista akkor meg mért kérdezel butaságokat ? Rakd fel a vistát és megoldodot a problémád ! Amugy elárúlom neked én is utállom az xp a windows 7 et meg legjobban aztán jöhetnek Ceos meg gyakoris informatikus dumások. Nekem most 81 van fennt de mindenkép xp helyet vista
8/8 anonim válasza:
Linux mert azon van app store meg bb10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!