Hatterzaj miert hallatszik jobban mint a film?
Figyelt kérdés
konkreatan a ponyvaregeny akarmilyen formaban toltol a haterzaj erosebb mint a beszed, de a kommenteloket sehol nem zavarja
erert gondoltam nallam lehet a hiba
2014. febr. 24. 12:39
1/1 coopper válasza:
Szia.
Nem tudom, hogy ez-e a gond, de nekem akkor volt ilyen gondom (igaz akkor szinte minden filmnél) amikor nem voltak jók a csatlakozások a jack dugó és a hangszóró között (lehet kábel szakadás is, és most csak részben érintkezik).
Milyet ujra átforasztottam a csatlakozásokat, megjavult.
Nekem házilag toldott kábelem van a jack dugótól a hangszórókig, és a toldásnál volt a gond, rossz érintkezés ?
Nem tudom, de azóta mióta ujra forrasztottam a kábelen a csatlakozásokat nincs gond.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!