A mostani Libre Office stabil változatnak is vannak memóriakezelséi problémái Windows alatt, vagy ezt már megoldották?
Valakinek feltettem a Libre Office programot, 2012 végén, az akkori verzióval az volt a probléma, hogy kiakadt, lefagyott, miután az illető megnyitott pár fájlt, amelyek nem is voltak jelentősen nagyok (a Writer-rel), nem egyszerre nyitotta meg, hanem dolgozott az egyikkel, bezárta, megnyitotta a másikat... Végül már el se lehetett indítani...
Valaki szerint az volt a probléma hogy a Java komponense rosszul volt megírva és feleslegesen foglalta a memóriát, mert a JRE-t is feltettem mellé, mert a Libre Office panaszkodni szokott hogy arra szüksége van...
Win 7 32 bit-es oprendszer volt és 1 Gb ram volt a gépben, de ahogy olvastam fórumokon, nagyobb memóriaigényű gépekkel is voltak problémák...
Teljesen megszűnt az ilyen viselkedés a Libre Office-ben és már gond nélkül lehet használni és nem pazarlja feleselgesen a memóriát?
A JRE-t feltegyem mellé ha egyébként máshoz nem kellene? Én nem tudom mire használja a JRE-t azt hiszem csak az adatbáziskezelő modulja használja, gondolom simán szövegszerkesztéshez és táblázatkezeléshez nem kell...
Saját tapasztalat: a LibreOffice 4.1-es már nem okoz ilyen gondokat. A 3.6 volt sokáig a legstabilabb, aztán kivártam a legjobbat. Nincs se lefagyás, se Java panaszkodás, egyszerűen működik.
Ez a Fóruma: [link]
Értem, köszönöm.
Várható, hogy kis memóriával rendelkező gép esetén (1 GB) sem lesz probléma?
Értem, köszönöm.
Remélem hogy nem lesz probléma ha felteszem valakinek (mint 2012 év végén az akkkori változattal, ezért kérdeztem rá ismét az 1 GB memóriára, amiből ráadásul még a videokártya is levesz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!