Windows XP-re telepíthető a Microsoft Office 2013 program?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 14:21
1/5 P.O.C. válasza:
Nem, sőt még a Vistára se. Bár nem próbáltam, csupán a hivatalaltos honlapra támaszkodom.
2/5 anonim válasza:
Elvileg nem.
Aztán persze lehet, hogy némi trükközéssel megoldható, de hivatalosan legalább Win7 kell hozzá.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. febr. 20. 14:27
4/5 anonim válasza:
#1: azért írtam, hogy elvileg, mert pl. az Office 2010 is csak SP3-as XP-től telepíthető. Kis registry-buherával simán megoldható volt, hogy SP2-es gépre is felmenjen.
De például anno Win2000-es gépre is fel lehetett tenni a Chrome-ot, meg a Firefox újabb verzióit.
Szóval nem tudom, hogy a 2013 tényleg igényli-e legalább a Win7-et, vagy csak egy sima verzióellenőrző rutin miatt van rá szükség.
5/5 P.O.C. válasza:
Ja, biztos van ebben is valami vegyelujoperaciosrendszertcsorikam.exe amit talán ki lehet iktatni. Rá kell guglizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!