Letöltöttem a maya 2014 hivatalos trial verzióját. Beírtam egy interneten mutatott product key-t de akkor ezt írta ki hibának: license problem in gui mode launch dialog message. Ez mit jelent mit lehet ezzel csinálni?
Google fordítóba beírodaz üzenetet,és az lefordítja.
Nem jó licenszkódot írtál be.
Pontosan hol találtad azt a product key-t?
A hivatalos weboldalon?
Az első telepítésnél: Activation code: 666-69696969
Product key : 656F1
A második telepítésnél: Activation code: 666-69696969
Product key : 657F1 (hivatalos)
Újra megpróbáltam feltelepíteni mind a két product key-el de nem sikerült:
A telepítés menete: Elindítottam a teleptőt -> inicializált a program -> elfogattam a licenc szerződést -> beírtam az activation code-ot és a product key-t (elfogadta mind a kettőt) -> megkérdezte hova telepítse (létrehoztam egy telepített nevű mappát (ahogy a többi programnál is szoktam)) -> Feltelepítette (a videóban 15 valamit telepít fel nálam csak egyet ez nem tudom miért van) -> rákattintok a finish gombra és a telepítő bezárul ezután megnézem e windows intézőben és még a mappát sem találom (amit a programból hoztam létre) tehát nem hozta létre még a mappát sem. A gépemen telepítve van még az autocad és a 3DS Max is nem tudom szerintem ez nem okozhat problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!