Windows 7 ultimate vagy windows 7 HomePremium vagy Windows 7 enterprise?
Sok embertol hallom,hogy belassul idovel (kinek mikor) a windows 7.
Felesleges szolgaltatasokat ki kell kapcsolni illetve virusvedelem is befolyasolhatja a rendszert.
Neha ccleanert se art lefutattni illetve tordezettsegmentesitot.
Például a Vista amit rátettem,baszott gyors, de komolyan mondom azóta hogy rajta van a gépemen, olyan hülyeségeket csinál hogy az eszem megáll.3x vagy 4 x kell bekapcsolnom mire bekapcsol, mert addig csak a gép kapcsol be és a monitor nem.teljesen kikészít.Például a win7 alatt nem csinálta ezt.Meg amikor a kikapcsolásra megye,kikapcsol a gép meg minden, aztán amikor kapcsolom befele olyan mintha készenlétben lett volna és egyből beadja az asztalt, ami azt jelenti hogy tényleg készenlétbe helyezi a gépet a kikapcsolás.Meg van zakkanva ez az oprendszer.
Utólag mint írtam is a win 7 ultimate, be volt lassulva azért tettem rá ezt a szart, de attól függetlenül hogy villámgyors sok rigojája van nagyon... a windows 8 meg se mozdult rajta.... ahogy feltelepítettem már meg is halt a gépem.A Vista van most....de....nemtudom...most ha vissza rakom a win 7-et lehet megint lelassul,de mivel még a home premiumot nem használtam, kipróbálom, lehet jobb lesz mint az ultimate.Ha meg az sem akkor kipróbálom azt az enterprise-t...nem tudok mit tenni.Remélem nem a processzorom kezdi felmondani a szolgálatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!