Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshoppal hogyan lehet egy...

Photoshoppal hogyan lehet egy arcot betűkből kirakni?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenre gondolok. Valahogy át lett alakítva egy fényképen az arc betűkké. Van rá neten valami leírás?

2014. febr. 20. 01:38
1 2
 11/13 tabaki ***** válasza:

Valamivel puritánabb próba ☺:

[link]

2014. febr. 21. 11:19
 12/13 anonim válasza:
A "legegyszerűbb" megoldás (eddigi tapasztalatok alapján... ) ha első körben poszterizálod a képet mondjul 5-8 színre, utána abból csinálsz vektoros abrát. Ezket a vonalakat már tudot használni akár path-nak is, amire írsz, akár saját magadnak guide-nak, hogy egyes szavakat-betűket mennyire torzíts. De ... alapvetően sok-sok türelem a lényeg. És ... az eredeti ötlet. :)
2014. febr. 24. 21:13
 13/13 tabaki ***** válasza:

Ez elmesélve nagyon jónak tűnik, de a kép felépítésének láthatólag semmi köze egy vektorizált fotó szerkezetéhez.

[link]

Ezen az sem segítene, ha a vonalakat tovább simítanám és levadásznám a zavaró apró részeket. A vonalrendszer annyira eltér, hogy, ennél több segítséget ad magának az eredeti fotónak a használata. Nincs mese, a felosztás módját is manuálisan kell kialakítani. Én próbaként bele is kezdtem egybe, de annyi macera van vele, hogy valószínűleg hagyom a fenébe, végülis nem én akarok ilyen képet csinálni...

A kezdet kezdete:

[link]

[link]

2014. febr. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!