Hogy tudok photoshoppal 3D-s alakzatot mintázni?
Figyelt kérdés
Valahogy így szeretném [link]
most itt a bekarikázott T ről van szó nem a pókhálóról meg stb, tehát odáig eljutottam hogy az alakzatra ráraktam a mintázatot aztán pedig 3D-s objektummá konvertáltam át de ilyenkor elhomályosodik a mintázat és azt sem tudom hogy kell hogy a 3D-s alakzat belseje is mintázva legyen
ötletek?
2014. febr. 11. 18:07
1/3 tabaki válasza:
És ez garantáltan PS? Mert egy igazi 3d programmal (pl. Blender), nem mondom, hogy egyszerű, de triviális feladat ilyet csinálni.
2/3 A kérdező kommentje:
photoshop, de már sikerült
2014. febr. 12. 16:46
3/3 tabaki válasza:
Hadd lám! Nem rakod fel valahova, hogy megnézhessem? Illetve, az utókor érdekében le is írhatnád, mit csináltál, vagy legalábbis, hogy hol lehet utánanézni. Ez biztosan sokakat izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!