Mi lehet ez a hiba az alábbi két játéknál?
Figyelt kérdés
Gta vice city-re feltelepítettem a vissza a jövőbe mod-ot és amikor el akarom indítani kiírja hogy a program hibát észlelt és leállt,és akkor ott a hiba jelentés küldése lehetőség.
A medal of honor allied assaultnál szintén ez van.
Mi ez a hiba és hogy lehet elkerülni?Patch nem használt nekik.
2009. dec. 9. 21:18
1/7 anonim válasza:
Valószínüleg a géped nem felel meg a rendszerkövetelményeinek. Olvasd el, utána meg hasonlítsd össze...
2/7 A kérdező kommentje:
Megfelel pont ezért nem értem én sem.Igazából jóval erősebb a gépem mint ezeknek az ajánlott gépigénye...
2009. dec. 9. 22:32
3/7 anonim válasza:
nem mindig a gép hibás, van, hogy a felhasználó
jól telepítetted fel a modot?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen ki is írja hogy rendben felment mégsem jó ...
2009. dec. 10. 21:09
5/7 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.
Akkor valószínüleg rossz kiegészítőket töltöttél le. Nem mindegyik megbízható sajnos.:S
Próbálkozz 1-2 másik oldalon. Ha úgysem megy akkor meg játsz vele szárazon, ne tegyél fel rá semmit.
14/L:D
6/7 A kérdező kommentje:
Leszedtem egy másikat azzal most jó,csak sajnos annak nincs sztorija de elvagyok vele egy darabig
2009. dec. 13. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!