Lightnint kérdése:
Torrentől letöltöttem egy programot a mappában 6 fájl van. Melyik fájl mire való?
Figyelt kérdés
Az NFO, a telepítő, van egy mappa neve Crack, a mappán belül 4 fájl található egy bat kiterjesztésű egy BAK hiterjesztésű agy alkalmazás és egy DLL fájl. Azt tudom, hogy a NFO info a programról. Azt is tudom, hogy a telepítővel lehet feltelepíteni. A mappát és a benne lévő fájlokat viszont nem tudom. Ha a pogramot feltelepítem sajnos nem teljes verzió lesz, de azt írták, hogy az. Én szerintem a Crack nevű mappával valamit csinálni kell. Arra is kíváncsi lennék, hogy kell e vele csinálni valamit, és ha igen mit? És hogyan kell feltelepíteni a programot. Előre is köszönöm a válaszokat.2014. febr. 17. 19:06
1/3 csacsi2 válasza:
NFO tartalmazza mit hova kell másolj és hogyan telepítsd.
Telepíteni szokásos módon...
Crack tartalmát be kell másolni a program telepítési könyvtárába, felülírni az ott lévőt.
a dll fájlt oda kell másold ahova való (windowsban a system32 könyvtár 32bit rendszeren a dll fájlok helye.) ezt is a NFO írja, lehet a program könyvtára is.
A BAK fájlok mentés fájlok, általában az eredeti fájl felülírása utáni mentés,kiterjesztése az ami a bak előtt van.
bat fájlokkal vigyázz, parancssori fájl!!!Ez lehet akár káros is. Tartalmát másold ide (jegyzettömbbel megnyithatod) és akkor többet tudok mondani!
NFO leír mindent, hogy hogyan kell telepíteni, aktiválni.
2/3 lali51 válasza:
A c meghajtón a programokközt megkeresed a programot, ide beilleszted a crack mappában levő fájlokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Az NFO csak azt írja le mire való a program semmit arról, hogyan kell telepíteni.
2014. febr. 18. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!