Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Torrentől letöltöttem egy...

Lightnint kérdése:

Torrentől letöltöttem egy programot a mappában 6 fájl van. Melyik fájl mire való?

Figyelt kérdés
Az NFO, a telepítő, van egy mappa neve Crack, a mappán belül 4 fájl található egy bat kiterjesztésű egy BAK hiterjesztésű agy alkalmazás és egy DLL fájl. Azt tudom, hogy a NFO info a programról. Azt is tudom, hogy a telepítővel lehet feltelepíteni. A mappát és a benne lévő fájlokat viszont nem tudom. Ha a pogramot feltelepítem sajnos nem teljes verzió lesz, de azt írták, hogy az. Én szerintem a Crack nevű mappával valamit csinálni kell. Arra is kíváncsi lennék, hogy kell e vele csinálni valamit, és ha igen mit? És hogyan kell feltelepíteni a programot. Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. febr. 17. 19:06
 1/3 csacsi2 ***** válasza:

NFO tartalmazza mit hova kell másolj és hogyan telepítsd.

Telepíteni szokásos módon...

Crack tartalmát be kell másolni a program telepítési könyvtárába, felülírni az ott lévőt.

a dll fájlt oda kell másold ahova való (windowsban a system32 könyvtár 32bit rendszeren a dll fájlok helye.) ezt is a NFO írja, lehet a program könyvtára is.

A BAK fájlok mentés fájlok, általában az eredeti fájl felülírása utáni mentés,kiterjesztése az ami a bak előtt van.

bat fájlokkal vigyázz, parancssori fájl!!!Ez lehet akár káros is. Tartalmát másold ide (jegyzettömbbel megnyithatod) és akkor többet tudok mondani!

NFO leír mindent, hogy hogyan kell telepíteni, aktiválni.

2014. febr. 17. 19:20
 2/3 lali51 ***** válasza:
A c meghajtón a programokközt megkeresed a programot, ide beilleszted a crack mappában levő fájlokat.
2014. febr. 17. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Az NFO csak azt írja le mire való a program semmit arról, hogyan kell telepíteni.

2014. febr. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!