Letöltöttem az Outlast-ot. Crack elni kellene. A crack egy Binaries nevű mappából áll amiben van kettő mappa az egyik win32 a másik neve win64. nekem 64 esbe kell mennem amiben kettő ilyen nevű fájl volt:steam_apid, steam_apid64. dll. Most?
Szerintem ezt a témát hanyagold egy ilyen nyílt fórumon.
A saját jólfelfogott érdekedben ajánlom ezt!
A 'Binaries' mappát behúzod a játék főkönyvtárába, ahol szintén van egy 'Binaries' mappa, és felülírod a szükséges fájlokat.
Igen, arra való az oldal, de amit te kérdeztél az illegális, ezért elképzelhető, hogy hamarosan törölni is fogják a kérdésedet.
Úgylátszik nemfogod fel a lényeget!
Te egy bűncselekmény elkövetésében kérsz segítséget, amely papíron 4 év szabadságvesztéssel büntethető.
Kapisgálod már??
A crack alkalmazása egy program feltörése.
Ez egyenértékű egy autó feltörésével.
Legalább lásd be hogy nincs igazad.
Lehet kalózkodás....
De nem mindenkinek teszik a segge alá a pénzt!!!
Te is biztosan töltöttél már le játékot.
Kérdező: ne foglalkozz ezekkel a barmokkal!!
Crack csak akkor büntethető ha TE csináltad a törést, mivel az eredeti kód visszafejtése és átalakítása, na az tiltott. De pl ha emulátorod van(pl wowhoz vagy steamhez) ez nem tiltott, mert habár el lehet indítani a játékot; és megy de nem módosítod az eredeti fájlokat. Ugyanakkor TELJESEN TÖRVÉNYES és BÁRMIT letölthetsz ha 24/48 órán belül törlöd megtekintés és kipróbálás után. Ezt még a BSA is tudja -.-' (Beszéltem velük még anno volt hasonló szitunk a cégnél)
De ha a crackelt végeredményt megkapod, az nem bűncselekmény. Azért meg még EGY országban sem tettek dutyiba senkit/bírságoltak; büntettek mert ilyet kérdezett nyílt fórumon. Max a fórum nem szereti és lebannolja az illetőt, óvatosságból de általában ezek a fórumok nem ismerik hogy kinek mihez van joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!