Milyen programmal lehet a videon a hang recsegést eltávolitani?
Figyelt kérdés
Vettem fel telefonnal videot csak az a baj recsek a hang.Milyen programmal lehet a recsegést eltávolitani ha lehet?2014. febr. 15. 17:50
1/6 patrik vajk válasza:
igen lehet, de csak javulni fog nem lesz tökéletes PL: freemake video converter, format factory, sony vegas, camtasia (szerkesztő programja), any video converter,.
szinte bármely videó szerkesztő program ajánlom az freemake video converter-t nagyon jó és gyors, annyi a dolgod, hogy át konvertálod mondjuk avi-ra és kétt perc alatt megcsinálja tény hogy kétszer akkora lesz a videó de legalább jó.
2/6 A kérdező kommentje:
YTD Video downloader pro van nekem és van benne konveraló rész vele is meglehet csinálni?
2014. febr. 21. 11:49
3/6 anonim válasza:
Nem lehet eltávolítani, főleg nem az első válaszadó által írt módon. Esetleg külön lehet szedni a hangot, ebből pedig Audacity-ben eltávolítani a recsegést. Tökéletes már sosem lesz és valószínűleg csak rontasz rajta.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönömaz eddigi válaszokat az az igazság ez egy telefonnal felvett video. Rendezvény lett felvéve csak kicsit a hang szar :/
2014. febr. 22. 12:00
5/6 anonim válasza:
Nagy hangerő esetén bármivel veszed fel, recsegni fog. A telefonom nagyon jó hangot rögzít még koncerten is, de egy bizonyos hangerő felett már csak recsegés hallható.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek
2014. febr. 22. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!