Ilyen király képet milyen programmal lehet csinálni? (többi lent)
Erről a képről lenne szó:
Ilyet milyen programmal lehet készíteni? És hogyan? (ha tudnátok tutorial videót mutatni)
+ még egy kérdés: a logó a kép közepén, az milyen progival lehet? (gondolom h ugyan azzal) de ha csak a logót tudjátok azt is megköszönném ! :)
Photoshoppal, vagy Gimp-el meg lehet oldani könnyedén.
Én PS-ben vagyok jártas, és egy ilyen logó néhány perc alatt meg van. Persze előtte hetekig kell gyakorolni. :)
Keress rá a YouTube-on a logó készítésre, és azokból a videókból sok tudást szívhatsz magadba.
A képhez rajztudás kell, és bármilyen képszerkesztő, de egy digitális rajztábla sem árt. Egyáltalán nem biztos, hogy a logó ugyanazzal a programmal készült, én például kényelmesebbnek tartanék belevonni egy 3D-programot (pl. Blender) a szerkesztésbe.
Persze van olyan lusta ember (pl. Meats Meier), aki a grafikát is 3D-szoftverre (pl. Maya) bízza. Sajnos itt is érvényes, hogy ez nem a programba van beépítve, hanem annyira kell értened hozzá, hogy megcsináld. Ha szereted ezt a formavilágot, talán tetszeni fog ez is:
Köszönöm Szépen a válaszokat !
Amit leírtatok, azok után néztem picit... és tetszenek :)
Amúgy tudom h a "tudás/hozzáértés" is sokat nyom a latba... És még egyszer köszönöm !
Ha bárki tud még hasonló programot, azt meg kérném, hogy írja le, és előre is köszönöm ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!