Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerinted melyik a legkisebb...

Szerinted melyik a legkisebb méretű?

Figyelt kérdés

Keresek olyan böngészőt,ami nem foglal sok helyet,és nem is a legnagyobb méretű.

PC Windows 7-re kellene.

Mert a feladatkezelőbe néztem,hogy a Firefox az egyik nagyobb méretű böngésző.

Tudtok ilyen böngésző programokat?.

2014. febr. 13. 10:33
 1/3 Tengor ***** válasza:
100%

Általában a böngészők önmagukban nem foglalnak sokat. Ellenben az egyes bővítmények meg tudják enni hamar a memóriát. Néhány flash reklám és máris többszörösére ugrott a memória fogyasztás.

Az ilyen jellegű memória használatot azzal nem tudod kikerülni, hogy másik böngészőre váltasz, csak csökkentetni tudod, pl reklám blokkolókkal és a nem használt bővítmények letiltásával.

Lehet, hogy Én legalábbis még nem láttam olyan laptoppot ami alkalmas lenne wifi sugárzására.

Biztosan van olyan böngésző, ami kevesebb memóriát használ közvetlenül indulás után, de sajnos népszerűtlenebb böngészőkre nem jellemző a naprakészség és a hibák gyors javítása, ezért érdemesebb a népszerűk között körülnézni.

2014. febr. 13. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

A legkisebb plusz erőforrás igényű az Internet Explorer, mert annak egy része a rendszer szerves eleme.

De ahogy előttem is írta, az befolyásolja hogy mennyi RAM pusztul, hogy mit jelenít meg, mennyi kiegészítővel.

Flash nagyon tudja növelni a CPU és RAM fogyasztást.

A FireFox egyik ősi gondja még hogy memóriába marad igen sok már bezárt oldal eleme, így folyamatosan nő a RAM felhasználása, és időnként célszerű bezárni, majd újra megnyitni a böngészőt, hogy a memória felszabaduljon.

2014. febr. 13. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Már nem fogsz úgy böngészni hogy kevés ramot használjon, a weboldalak memóriaigénye egyre magasabb, hiába használna maga a böngésző kevesebbet, az oldalak memóriaigénye maradna annyi ami most
2014. febr. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!