Mi lehet az a legkisebb átmérőjű hely, amin még egy normál méretű kifejlett és egy nála valamivel kisebb macska átbújik?
Kb. 10×10 cm-es, 10×14 cm-es hézagok vannak a kerítésemen. Ja és két helyen van ereszcsatorna kifelé (vízszintes, és nem vezet sehova.
Ezeken át bírnak bújni a macskák?
Most fogadtam örökbe őket, nem akaraom, hogy eltűnjenek. Felfele már nem tudnak kijutni, de ezek a talajnon vannak, és kellenek, nem tömhetem be őket....
Láttam már kúszni macskát kapu alatt is... De nem tudom mennyire kicsire tudnak összemenni...
Ezeken kiférnek, ha akarnak.
Miért kellenek? Tegyél eléjük rácsot.
Szomorú...
A csatorna olyan, aminek nem csatorna funkciója van. Kb. fél méter hosszúságú és vízszintes. A fejük belefér szerintem. De képesen fél méteren keresztül hengerformára lapulva kúszni benne???
Egyik kertrészen csak ez lenne a kijárat, más nem. A többi másfelé van...
Első vagyok. Itt egy videó:
Ebből is látszódik, hogy szinte minden lyukon átférnek.
Amúgy tényleg jó kérdés az, hogy hogyan oldottad meg, hogy a kerítés felett ne mehessenek át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!