Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöröltem az RGH-t hogy...

Riko97 kérdése:

Letöröltem az RGH-t hogy csináljam vissza?

Figyelt kérdés
ma let rgh z va a gépem és kivettem belső hdd-t xbox bol rá tetem számitogépemre és nem találtam sehol aztán látam valahol hogy meg kell formázni meg formáztam és utána betettem xbox ba és akor már vissza ált az alap menüjére és ugyan ugy nézki mintha már nem lenne rgh z va ilyenkor mit kell csinálni hogy lehet vissza álitani vagy valami ?

2014. febr. 12. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
megint rhg-ztatnod kell
2014. febr. 12. 21:06
 2/6 Rolfus válasza:
a Launch.ini az a xbox flash memóriájába van. Az határozza meg hogy honnan indítja a Dasht (általába ha RGH-zod a boxod FSD-t tesznek rá) De az FSD a HDD-n van még az alap dash a Flash memoriába szintén. Azzal hogy letörölted a HDD tartalmát ő még akarná indítani az FSD-t de nem találja így indul az alap Dash. Ha tudod hogy hova volt felmásolva az FSD akkor csak letöltöd valahonnan felmásolod oda ahol volt újraindítod a boxot és az FSD fog bejönni. Ha nem tudod hol volt és gondolom nem nézted meg na az a gázosabb mert gondolom még nemigazán értesz az RGH kezeléséhez és a Launch.ini átírása egy picit bonyolultabb csak egyszerű fel le másolásnál. Szerintem vidd vissza a boxot ahol csinálták és ott kb 15 perc alatt megoldják a problémádat. ja és amúgy az RGH az Hardweres átalakítás emiatt nem kell újra RGH-ztatnod csak az FSD-t kell felrakni újra. De amúgy nem értem miért formáztad le az xbox hdd-ét.
2014. febr. 13. 12:09
 3/6 Rolfus válasza:
Ha felteszed a Dashlaunch valahányas verzióját ott megbírod nézni hogy honnan szeretne indulni az FSD. De nemtudom hogy hova kell másolni a Dashlaunchot hogy a sima dash is felismerje és eltudd indítani. Lényeg az hogy szerintem vidd vissza az a legegyszerűbb és ezt szerintem még ingyen meg is csinálják mert tényleg nem vesz 10 percet igénybe az egész annak aki ért hozzá (és én annyira nagyon nem értek hozzá csak vázlatosan tudom hogy mi van tehát nem hinném hogy ennél többet tudnék segíteni)
2014. febr. 13. 12:16
 4/6 Rolfus válasza:
Még annyit tennék hozzá :D hogy ahoz hogy működjön az RGH-nem kell az FSD csak jobban kitudod használni és egyszerűbb a kezelése is. A játékokat az alap dash is megtalálja ha a HDD1/content/0000000000000000/(a játék azonosító száma vagy a ráktudja mi pl: 4D5308AB ez a Gears of War 3-é) de minden játéknak más van. Ha ide másolod a játékokat GOD-verzioba akkor a sima Dash is látni fogja.
2014. febr. 13. 12:27
 5/6 karlman06 válasza:
Én ezért csináltam egy külön mentést az RGH-ról! :D Ha elrontom akkor vissza tudom csinálni és mehet minden a régi kerékvágásba!
2014. febr. 16. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat nem nagyon értetem ehez az egészhez aznap történt ez az egész mikor ki hoztam boltbol haza értem és 20 perc re rá kb de aztán rá jötem hogy akor bal fa*z voltam hogy a hdd-t nem tetem be rendesen a helyére :D és ezért nem volt jo aztán visza tetem és már müködöt ugyan úgy de másnap meg tényleg le törlödöt rola minden :S aztán kerestem fsd-t megnéztem youtube on hogy kel és ugyan ugy megy minden :) már csak azt nem tudom hogy a dlc ket hogy kéne meg csinálni :/
2014. febr. 17. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!