Pervinka15 kérdése:
Miért nem indul el a Mortal Kombat Komplete edition a windows 8 on?
Figyelt kérdés
A játékot megvettem, először el is indult utána második próbálkozásra már nem akart elindulni.Bejött egy sárkány logo majd azzalé a lendülettel el is tünt, semmi hiba üzenet vagy valami.
Oké nézegettem az interneten és csináltam új felhasználót windowsra. Az ugyan ez volt.(Újratelepítés megvolt)
%appdata%>roaming>MKKE>options-ban is átállítottam a "max texture" értékét 512 ről 1024 re ahogy írták fórumon. Itt elindult már kb 3 másodpercig de itt már ezzel az error felirattal találkoztam: "<?(null)?Core.Errors.OpenFailed?>"
Valaki tudna segíteni? Bármilyen ötlet jó lenne, mert eléggé zavar , hogy ezért vettem meg eredetiben , hogy ne forduljon elő ilyen és csak megtette. :)
2014. febr. 12. 19:24
1/1 timicica98 válasza:
Ugyanez a Probléma nálam is.. :( :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!