Miért nem indul a Mortal Kombat Komplete Edition?
Figyelt kérdés
Eddig ment szépen, de most rá klikkelek az ikonra, bejön a sárkány logó, aztán semmi... mi lehet a probléma? KaOs verzió van meg.2013. júl. 11. 14:06
1/6 A kérdező kommentje:
A másik felhasználói fiókba meg elindul, mi lehet a baj?
2013. júl. 11. 19:14
2/6 Shazeen válasza:
Nekem is hasonló a problémám.... és semmilyen hibaüzenetet se kapok. A tört egyszer elindult és ugyanezt csinálta. Aztán megvettem Steamről, letöltöttem és ugyanaz a probléma... remélem jön hamar egy patch mert az így nagyon gáz.... ja és a rendszerem win8 pro AMD PhenomII x4 Black Edition Radeon 7770 és 4GB ram. Ez bőven viszi.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is Win 8 pro N-em van és sztem azzal van a baj...de csináltam 1 másik felhasználói fiókot,a régit töröltem és jó :)
2013. júl. 14. 22:34
4/6 Shazeen válasza:
Hogy csináltál másikat? Ha az egyikhez letöltötted nem kell megvenni a másik fiókhoz is a gémet?
5/6 Shazeen válasza:
Kopp na leesett. Másik Windows felhasználói fiók. Tegnap óta nekem is megy.
6/6 A kérdező kommentje:
Na :D
2013. júl. 18. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!