Nem megy a left4dead 2 Vajon miért? Tovább
CPU: Pentium 4 3.4
RAM: 2GB ram
VGA: DirectX 10 compatible video card with 512 MB, Shader model 4.1. ATI hd 3650
DX: DirectX 9.0c compatible sound card
nos valaki tudna segíteni?

tény és való hogy nem eredeti de eddig egy programmal játékkal nem volt gond minden működött eddig.. 2.nak
az 1. válaszolónak pedig : nem ír ki semmit csak a video lejátszása után elkezd kb egy percig tölteni majd bezárja szó nélkül a programot és a win7 asztalt látom ennyi.
ha kiírna valamit én is utána tudtam volna már nézni de sajna semmi támpontot nem találok..
nektek szintén megvan ez a játék ? eredeti? vagy nem?

2. válaszoló vagyok
Nem tudom, melyik release van meg neked (1911, vagy más) de jöttek hozzá javítások a csapatoktól. Nézz utána.
Amúgy sokaknak volt ezzel gondja.

így van a razor1911. gondolkoztam hogy egy másikat szedek le de inkább előbb itt kérdezek...
a gépen a dátumot ok és így próbáljak telepíteni vagy elindítani? miért ez a dátum?
próbálkozok , ha tudtok még valamit akkor írjatok előre is kösz

még jó hogy betértem ..
ha nem vennéd észre kedves hülyegyerekező pocs akkor elég rég írtam ki ezt a kérdést, és már megoldottam ezzel a lehetőséggel amit írtak.
a másik pediglen te pocs hogy nyilván nem ilyen pocsoknek tettem fel a kérdést mint Te kedves hülyegyerekező pocs.
ja ha valaki nem érti akkor az o=ö tehát ezt neked írtam te Pocs
szia
ja az értelmes választ adóknak köszönöm....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!