Yani70 kérdése:
HTC Touch 2 telefonhoz milyen névjegy, vagy telefon kezelő programok vannak?
Figyelt kérdés
Leginkább olyan érdekelne mint a különböző, PC-s telefon kezelő programok. Azokkal kényelmesen lehetett szerkeszteni a névjegyeket. Sajnos olyan programot nem találtam amelyik ezt a típust kezelné. PC-ről csak az activesync-et tudom használni, ami nem ad sok lehetőséget. a telefon windows 6.5-ös így nem túl sokrétű a szerkesztési lehetőség.2014. febr. 10. 20:51
1/3 CspCsj válasza:
Lehet hogy megpróbálnám exportálni a névjegyeket, úgy talán importálhatók bármibe.
Keress windows mobile contact manager kulcsszavakra, biztosan akad pár (magyar nyelvű nem sok lesz, ha egyáltalán találsz)
Sajnos már régen lecseréltem a WM-es telefont, ez szimpatikusnak tűnik:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az iContact-ot nem sikerült ugyan letölteni, mert hibát jelez, de keresgélek. Igazából a My Phone-t akartam használni szinkronizálásra, de hiába van regisztrált hotmailes fiókom a telefon nem tud felcsatlakozni. Pedig integrált alkalmazással akartam csatlakozni. Azért szeretnék külső programot erre, mert PC-n egyszerűbb billentyűzetről szerkeszteni a sok névjegyet.
2014. febr. 11. 21:55
3/3 CspCsj válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!